Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Utlysningsseminarium tillsammans med Smart Built Environment – Stockholm

12 november, 2019 @ 13:00 - 15:30

Utlysningsseminarium Hitta finansiering till ditt innovationsprojekt!

Välkommen på seminarium med Smart Built Environment och InfraSweden2030. Här berättar vi om hur du får finansiering för ditt projekt, bjuder på inspiration och arrangerar workshop med matchmaking.

Under hösten 2019 öppnar de strategiska innovationsprogrammen Smart Built Environment och InfraSwden2030 varsin utlysning för forsknings-och innovationsprojekt. Eftersom det finns många spännande korskopplingar mellan våra program berättar vi om våra utlysningar under gemensamma seminarium runt om i Sverige.

Vi har samma koncept för alla seminarium, så det spelar ingen roll om du väljer att delta i Luleå, Göteborg, Linköping, Lund eller Stockholm.

Under seminariet får du utöver information om de öppna utlysningarna möjlighet att ställa frågor om hur du går till väga med din ansökan. Du får aktuell information om vad som är på gång inom våra program, vi bjuder på inspiration och en workshop med matchmaking tillsammans med övriga deltagare.

 

 

Utlysningarna

InfraSweden2030s utlysning har tema: ”Uppkoppling, digitalisering, automation och AI i transportinfrastrukturen” och håller öppet den 24 oktober 2019 – 4 februari 2020 och rymmer 20 miljoner kronor.

Smart Built Environments utlysning rymmer 30 miljoner kronor och berör alla programmets temaområden: Innovationer och nya tillämpningar, Värdekedjor och affärsmodeller, Informationsinfrastruktur samt Kunskap och kompetens. Utlysningen håller öppet den 12 november 2019 – 6 februari 2020. 

En man skriver på blädderblock, i bakgrunden power point med texten Berätta om din idé

”Berätta om din idé”. På ultysningsmöten kan deltagare hjälpa varandra utveckla projektidéer.

Detaljer

Datum:
12 november, 2019
Tid:
13:00 - 15:30
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Ljusgården
Drottninggatan 33
Stockholm, Sverige

Arrangörer

Smart Built Environment
InfraSweden2030