Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Slutseminarium med Bygginnovationen

10 december, 2019 @ 14:30 - 18:00

InfraSweden2030:s programchef Camilla Byström medverkar i panelsamtal vid avslutningen av Bygginnovationen.

Under åren 2011-2018 har Bygginnovationen hjälpt till med att konkretisera och undersöka nya idéer. Här har företag kunnat ansöka om stöd för att utveckla idéer som handlat om en nyskapande produkt, tjänst, verktyg, system eller process i samhällsbyggandet.

Bygginnovationen har fungerat som ett ”instegsprogram” där idéer ofta testas för allra första gången. Här har företagen fått konstruktiv feedback på sina ansökningar och hjälp med att bedöma om idén har affärspotential och kan utvecklas vidare. Feedbacken har varit till hjälp även för de företag som fått avslag så att de kan utveckla idén ytterligare och ansöka på nytt eller ta den vidare i andra sammanhang.

Bygginnovationen har bland annat resulterat i att flera nya produkter nu finns på marknaden och många företag har fortsatt sitt utvecklingsarbete inom andra programsatsningar. Flera av de företag och produkter som deltagit i Bygginnovationen har uppmärksammats på Affärsvärldens och Ny Tekniks välkända 33-lista med de mest innovativa företagen i Sverige.

De sista projekten inom Bygginnovationen avslutas under 2019 och det är dags för att knyta ihop säcken. Bygginnovationen bjuder in dig som varit engagerad i programmet, och dig med intresse för aktuella forskningsresultat, till slutseminarium.

Under seminariet får du möta några projekt från programmet som visar upp och berättar om sina innovationer på scen.

Läs mer och anmäl dig (extern länk)

Detaljer

Datum:
10 december, 2019
Tid:
14:30 - 18:00
Evenemang Kategori:

Plats

IQ Samhällsbyggnad, Drottninggatan 33 i Stockholm
Drottninggatan 33
Stockholm,

Arrangör

IQ Samhällsbyggnad
Visa Arrangör-webbplats